Friday, April 10, 2015

KALORI TINGGI

Petang semalam teringin sangat nak makan Goreng Pisang Cheese
Kebetulan pulak hasben keje shif pagi
So petang balik keje boleh le dia singgah beli
Sebab dia naik motor kan, senang le dia nak berenti tepi2 jalan tu kan
Lagipun hasben aku balik keje awal sejam dari aku kan
Sempat la dia singgah beli
Sebab kadang2 time aku lalu situ, gerai goreng pisang pun dah tutup

Sampai rumah semalam, satu polisterin dah ada atas meja
Hehehehe
Letak je beg, terus buka polisterin
Ambik seketul, terus ngap dalam mulut

Masa ni cheese & chocolate rice dah mencair
Cair2 pun aku belasah juga masuk mulut
SEDAP!!!!




Baru timbang semalam, berat dah turun 1kg
Pastu makan pulak berkalori tinggi camni
Datang balik la 1kg aku tu..



1 comment:

Aini said...

nasib baik x bernafsu lg tengok pisang cheese ni, kalau tak meragau nak kene cari bila dh jadi mak buyung ni tengok makan sedap2 =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...