Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, April 23, 2015

BLOG YANG MOBILE FRIENDLY

 Sapa ada blog mesti pernah buat test2 untuk blog korang kan
Ada yang test berat blog
Ada yang test ranking blog
Macam2 la kan...
Terkini nak test blog korang mobile friendly ke idak pulak
Al maklum le sekarang ni majoriti orang dah pakai smartphone
Nak baca blog pun dari smartphone je

So cemana nak test??
Senang je.... klik sini : MOBILE FRIENDLY TEST



Kat page tu just masukkan url blog korang pastu tekan analyze
Kalau blog korang Mobile Friendly mesti keluar result camni

Dan rupa blog korang yang dilihat melalui smartphone 
akan jadi seperti ni ye kengkawan....
Ini la baru namanya Mobile-Friendly ye...





Korang punya blog Mobile Friendly ke idak????


3 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Akak dah buat , memang mobile friendly Yani :)

eima said...

ai punya mmg frendli

- dieyana - said...

yezza, my blog is mobile friendly! hihihi