Tuesday, April 7, 2015

SAMPAI MATI - HAZAMA [OST HATI PEREMPUAN]

Addicted sungguh aku dengan drama ni sekarang
Kalau dah suka tu, semua pun suka
Tak pernah aku addicted sampai camni since drama Nora Elena
Sampaikan OST dia pun aku suka
Siap folo IG hero & heroin drama ni ko!!!
[IG Zul Aripin aku tak folo pulak]

Nak layan video lagu Sampai Mati ni
Uploaded by Tengku Zaril a.k.a Syarul Ridzwan



Nanti TZ kawin dengan Yuhanis
Ada baby lagi taw...



Sapa dah baca novel ni??? 
Happy ending ke citer ni?

1 comment:

rini.borhan said...

haha..ni cerota pepetang skang tu ke..takde hero hot..

@ JEMPUT SERTAI "GIVEAWAY: RINIE BORHAN"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...