Thursday, April 16, 2015

UPDATE WHATSAPP VERSION BARU

Kerap pulak Whatsapp ada update
Yang sebelum ni update untuk calling feature
Semalam ada baca kat fb pasal update terbaru whatsapp
Dan2 gatal tangan nak update

Ni la rupa Whatsapp yang terkini
Semua sama cuma penampilan je berubah
Dah jadi kaler hijau
[Pencinta hijau cam aku... sukeeeeee la sangat]
pastu gambar profile semua jadi bulat2
Nampak simple je

Tapi yang tak syoknya [pada aku le]
Kalau unread message, dia dah tak jadi bold
Cuma ada no kat tepi tu... berapa jumlah unread message




Penampilan terbaru untuk link attachment
Nampak cantik sikit dari yang sebelum ni



Ada yang dah upgrade version ni ke?
Apa lagi pembaharuan yang korang jumpa?


**Katanya kat Playstore belum ada update untuk whatsapp ni. So kalau sesapa nak update pergi je website Whatsapp.com & update kat situ.


2 comments:

eima said...

tak pe la ... mls ... heheh tgu auto upadte je la ..hehehe

Ann Ishak said...

sama la kita, selagi tak pop up auto update...memang tak ber update la WA saya :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...