Friday, April 17, 2015

JUMAAT KAMI

Salam Jumaat semua
Hari Jumaat semua dah masuk mood nak cuti hujung minggu kan
Argggghhh.. tak sabar nak tunggu kul 6 sebab nak balik rumah
Hahahahaha....
Tak sabar nak rest kat rumah.. 
walau hakikatnya isteri ni mana ada makna "rest" bila balik rumah
Bak kata Labu Labi, selagi belum tutup mata, KERJA...KERJA...KERJA

Pagi tadi bangun agak awal
Masak makanan Jasmin pun yang simple2 je hari ni 
Hari ni prepare puri lai+apple+kismis je 
Malas nak buat bubur nasi... [dia pun reti jemu juga kot]

Pastu semua kekanak [Jasmin + Amira]  tido lena
So aku bersiap pun dengan keadaan tenang
Siap sempat la tukar tudung 2 kali..wakakakaka
Pas dah siap2 semua, baru kejut kekanak bangun

Sebelum gi rumah babysitter, selfie la kejap dengan anak2..
Susah sebenarnya nak tangkap gambar together2 dengan diaorang ni


Dak kecik ni kalau kena tinggal sengsorang, laju je dia tuju ke dapur mencari mamanya
Tau2 je mama sure ada kat dapo...




 Percubaan nak menunjuk rambut baru bangun tido si Amira
Tak nampak pulak sebab dah sama kaler dengan kabinet belakang tu




Ini je gambar bertiga yang berjaya
Si Amira pulak tak pandang kamera
Muka Jasmin cam muka budak tak puas hati je tengok kamera



Berdua dengan Jasmin
Amira dah keluar pakai selipar nak gi rumah Ibu..








No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...