Tuesday, April 14, 2015

MELAMPAU TAK??

Lantak le orang nak kata citer ni tak best ke
Lantak le orang nak kata deme berlakon cam kayu ke
Lantak le orang kata hero ngan heroin tak hot ke
Ada aku kesah??? Tengok tetap tengok weh!!!

Ni gara2 drama #Hati Perempuan la ni
No.. ekceli gara2 si Tengku Zaril...


Melampau tak bila dah sampai stage gini???

Siapakah????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V




OHHHHHEMMMMMGEEEEEEEEE
Terusik Hati Perempuan ai tau!!!



Ampun bang, 
Nanti dah habis demam Tengku Aril
ai tepek gambo u pulak ye...hehehehehe
Ok BAI!




** Takdan nak layan kat tv hari2, so layan je kat tonton sambil pam susu.
Mencurah2 susu dibuatnya...wakakakaka
[Emosi kena stabil baru susu banyak....kata ko!]



3 comments:

eima said...

tu dia dasatnye korg ni ....aku tak nengok drama cam tu tatau nape ... jgn ditanya ... hahaha

tp mmg kayu pun hehehe

piejah said...

hahahahaha! kelako lar akak..
kite pun suke jugak kat Tengku Aril nie.. siap layan Instagram tengok keKACAKannye..

Ayu Ayunie said...

haha.. mmg tgh demam citer ni lagi2 tengku aril.. haisshhh tgk dia laki sblh pun xpandag.. encem bangat... kikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...