Friday, September 26, 2014

AMIRA YANG DULU

Hari ni saje spring cleaning laptop aku
Mana gambar2 tak berkenaan semua aku delete

Masa tengah spring cleaning tu tetiba terjumpa folder gambar2 dari tab lama
Tab yang lama tu dah rosak.. nasib la sempat transfer semua gambar
Ala.. tab cap ayam je pun.. lama mana la sangat tahannya 

Ni nak tepek gambar Amira dulu2
Masa dia baby2 dulu..
Banyak rupanya gambar Amira yang aku belum letak kat blog
Ye lah.. tab dulu tu takde bluetooth so takleh le nak transfer gambar
Nak transfer pun haritu kena pakai USB cable..


Ni la antara gambar2 KAKCIK yang ada
Rindunya masa kamu kecik2 ni Amira
Sekarang... kuat memunggah tau...
Letih aku nak kemas hari2..

1 comment:

Yana Halim said...

skrg memunggah, nnti besar rajin mengemas la kak cik comel gebu gebas ni. eee.... geram je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...