Tuesday, September 2, 2014

KAKCIK BONDING DENGAN BABY

Payah tul nak tangkap gambar kakcik dengan baby
Sebabnya kakcik ni pergerakannya macam kilat
Seminit pun takleh duduk diam
Nak2 pulak kalau dia tau orang nak tangkap gambar dia
Memang kena pakai speed camera gamaknya kalau nak tangkap gambar Amira ni

Ok.. ni je gambar2 yang sempat aku snap
Itupun curi2 tangkap
Siap bergoyang bagai gambar ni.. layan je la ye

Mula tengok dari atas je..

Pehtu baru beralih ke tepi adik

 Bila adik nangis dia tengok je....

Tapi kakcik ni memang sayang adik dia
Kejap2 nak cium
Tapi dalam2 tu ada juga la dia buat adik dia sekali dua
Dia kuis adik dia dengan kaki la
Pastu tetiba dia tepuk perut adik dia la...
Dalam lembut2 tu pun ganas juga kakcik ni...
Memang bahaya tinggalkan deme berdua tanpa pemantauan...hehehehe

4 comments:

NurWanZ Abd Halim said...

nampak adik banyak muke sebelah abahnyer..

uncle gedek said...

tulis dialog kat gambar tu pakai apps apa eh?

Nafira usof said...

Kak cik baru nak belajar bermesra dgn adik dia.. cam terkejut lagi jer.. tetiba ade bb.. hehehe

Nory Zoulkefle said...

pandai kakcik jaga baby...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...