Friday, September 19, 2014

BERHARUM MALAM PULAK YOK!!!

Jeli Gamat yang datang dalam set Spa & Ma tu dah habis
So kita tukar pulak sekarang
Aku minum HARUM MALAM pulak sekarang


Harum Malam aku tu packaging lama ok
Yang baru kan packaging kaler pink kan
Jangan kata aku beli yang tiruan pulak... 

Ekceli Harum Malam (HM) tu aku beli sebelum aku tahu yang aku peknenkan si Jasmin
Aku beli 3 botol
Sempat habiskan sebotol setengah je... pastu baru tau aku peknen
Terus la stop kan sebab pompuan peknen takleh minum HM ni

Sebotol lagi yang balance tu la aku nak minum sekarang
Dalam pantang boleh minum tau..hehehehe

** Jangan terpeknen lagi udah le pasni
[Dah siap2 ambik stok pil perancang kat klinik.. harap2 idak le aku menggemuk nanti]

3 comments:

Miz Eija said...

sedap ke?? blm rasa nak cuba lagi.. kawan2 ada yang ofer

SYANI said...

Sedap je rasanya.. manis2 sbb ada madu.. alhamdulillah makan tu kalau terjaga malam pun badan rasa cergas.

Nafira usof said...

mcm2 supplement amil untuk kekal cergas kan~ lagi2 ada anak kecik nih.. memang kena sentiasa cergas~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...