Thursday, September 18, 2014

BIRTHDAY ADIB YANG KE-7

15.09.2014 haritu genap la anak teruna aku berumur 7 tahun
Tak sempat nak update kat blog pun
Update kat FB dengan IG je...

SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN YANG  KE-7 ANAKKU
ADIB AIMAN

Semoga membesar menjadi anak yang soleh dan beriman kepada Allah
yang akan sentiasa berbakti kepada ibu bapamu
dan sentiasa mendoakan ibu bapa mu ini...
[dabel meaning mama ngan abah pun kena jadi soleh n solehah jugak le kan]

Semoga tercapai cita-citamu
dan berada dalam redha Allah sentiasa..

Ya-Allah.. kau lindungilah anakku ini dari hasutan syaitan dan juga dari segala kejahatan jin dan manusia
AAMINNNN...

Malam tu pulak kami buat makan2 sempena birthday Adib
Takde la beria mana pun sebab aku kan dalam pantang lagi
Takat belikan sebiji kek dan jamu makan sate je
Jemputan pun tak ramai..takat family Cik Besah dan abang ipar aku
serta beberapa orang jiran terdekat

bacaan doa selamat dari atok a.k.a FIL aku

Alhamdulillah!


***Sekian entry basi untuk hari ni...





1 comment:

Miz Eija said...

Happy bufday adib... :) selamat maju jaya... semoga cemerlang dunia akhirat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...