Tuesday, September 23, 2014

LASAGNA ROTI ASAL BOLEH

Tajuk takleh blah langsung
Walhal nak kabo aku buat lasagna roti je hari tu
Takyah nak skema sangat la kan....

Resepi aku ambik kat facebook
Tengok bahan2 pun semua ada kat rumah
So aku belasah je la..
Tak buat banyak2 pun sebab takut tak habis
Aku je pun yang makan dengan anak2..
Lagipun ni cubaan pertama aku... tah apa la rasanya kan..


Asal boleh je la kan aku masak ni
Janji boleh telan...hahahaha

Ada banyak resepi buat lasagna roti ni
So aku try versi sempoi ni dulu
Ada setengah resepi suh lenyek dulu roti tu
[baru la nampak cam lasagna keping2 tu kan]
Tapi aku is malas.. so letak je sekeping2 tu..
Sekali bila potong baru la nampak bertingkek2..
Sos daging tu pulak ada sikit sebab balance buat spageti hari sebelumnya
Bantai je la apa yang ada kan..dah nama pun asal boleh je..

Rupa paras tak penting sangat janji rasanya ok
Habis di makan dek anak2 aku...
Alhamdulillah...

1 comment:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Apa yg penting sodaaapppp yani oiii.. akak pun suka cuba resepi yg mudah2 ni.. pastu ikut apa yg ada kat rumah.. ahaha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...