Tuesday, September 23, 2014

KECEWA LA BILA TUKAR STATUS NI!!!

Mood kecewa hari ni
Sebabnya tadi baru cek akaun Nuffnang
Sekali status aku dah bertukar
Dari Glitterati dah jadi Non Glitterati
Why ooo why????
Even aku setia dengan Nuffnang tau..
Takde pulak aku tepek iklan2 dari advertiser lain 

Tau la blog aku ni tak ramai mana pun yang tengok
Income yang dapat pun ciput2 je
Sedih arrrrr... [tapi tak nangis pun]

Aku dah hantar soklan pada Nuffnang kenapa la kejam sangat sampai tukar status aku
[Eh takde la camtu sekali ayat2 aku pada diaorang]
Tengah tunggu reply dari diaorang ni...

Bneda ni pernah jadi tak pada korang??
Ce share sikit punca2nya tu..

4 comments:

idzwa kamaruddin said...

huhuhuu..

Nieza Ishak said...

Nieza yang jaranggggggggg sgt pun masih tak tukar status lagi, ada la sesuatuuuuu tu.

Nafira usof said...

setakat nih x pernah terjadik pada saya lagi.. harap2 ade penyelesaian terbaik yer~

Lynn Hamzah said...

tersilap kut...sabar yer syani...tunggu feedback nuffnang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...