Wednesday, October 1, 2014

MASA BERBOTOL

Assalamualaikum
Entry pertama di bulan Oktober
Dah bulan 10 kome oi... cepat nau masa berlalu ye

Memandangkan cuti aku pun dah nak sampai ke penghujung
Maka kena la train anak minum guna botol kan
Sebelum2 ni pernah gak bagi Jasmin minum guna botol
Dan.. setiap kali tu juga dia sedut je sampai habis licin susu tu
tak pernah la dia reject kan

Hari ini train lagi minum guna botol
tapi kali ini guna stok EBM frozen
first time nak bagi ni... 
Ha apa lagi terkulat2 la muka
Mesti dalam hati kata peliknya rasa susu ni..
Dalam buat muka pelik tu, habis juga 2oz tu

Tak kisah le botol ke nenen ke..
Janji kenyang.. ye dak Jasmin???

Biasa2kan le diri tu Jasmin minum susu dalam botol
Adat le bila kena tinggal dengan orang nanti

# Lagi 2 minggu nak koje dah!


2 comments:

Kesuma Angsana said...

hehehe seb baik nak juga dier guna botol tu ! kalau x susah juga kan

munna said...

Nasiblah munna dah x kerja.... Masa Yasmin dulu punyalah susah sebab dia tak minum susu DLM botol... Terpaksalah pengasuh bagi minum pakai sudu Dan time rehat munna lepak Kat Rumah pengasuh susukan Yasmin dulu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...