Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, September 5, 2014

NAIK BUAI

Mama tewas akhirnya
Bila baby dah buat ragam tak boleh nak terletak
Asyik nak berdempet dengan mama sampai mama nak buat benda lain pun tak boleh

Anak sorang boleh la ko nak berkepit doplohpatjam dengan anak
Ni dah anak 4.. jenuh kome oi...
Ate, cemana nak makan, nak mandi, nak berak, nak kencing, nak ngadap fesbuk, wasap, IG dsb??
Baru nak jamah nasi, baby dah bunyi
Baru nak uk uk, baby dah nyanyi.. terbantut hajat dibuatnya
Dah le pantang sengsorang...takde assistant lak tu.. tak ke haru dibuatnya...

Anak2 lain pun perlukan perhatian mama juga
Especially kakcik yang dah pandai cemburu kalau aku mengulit si baby
So.. solutionnya...

Thank you kepada yang mencipta buai ni
Really make my day!.. Lega kejap...

Baru 22 hari dah naik buai ko Jasmin oi...
Tido lama2 tau... senang mama ko nak apdet blog dia yang dah bersawang tu.



1 comment:

Nafira usof said...

Anak2 Zura pon naik buai masa lam pantang gak. dh x mo tido atas tilam.. bila letak lam buai elok pulak tidonye. hehehe