Thursday, June 19, 2014

SEMAKAN KEPUTUSAN PEPERIKSAAN ANAK SECARA ONLINE

Sebelum start cuti sekolah hari tu
Anak2 aku [Adib & Aleeya] ada exam pertengahan tahun
Weekend lepas, jiran aku cakap result dah keluar secara online
Tengok kat website SAPS
Korang dah tengok ke result anak2 korang??

Kalau tak tengok lagi, KLIK KAT SINI


-klik kat gambo ni untuk ke website SAPS-

Memula aku cek result Aleeya
Alhamdulillah.... ok la resultnya
Pastu aku cek pulak result Adib
[walopun kat website tu kata untuk darjah 3 ke atas sahaja]
Tak cuba tak tahu kan.....
Bila aku key in elok la pulak keluarnya...


Alhamdulillah....
Walopun bahasa Arab dia dapat B

Aku tengok result diaorang ni kat tab je
Pehtu terus aku printscreen, hantar kat whatsapp hasben aku
Kecanggihan teknologi sekarang kan...

Ramai jugak la budak sekolah anak2 aku ni rupanya
Satu darjah pun dah 200++ orang murid
[Baru aku tahu...hahahaha]

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...