Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, June 6, 2014

ENCHANTEUR ENTICING

Korang suka tak produk Enchanteur?
Enchanteur ni glamer masa aku sekolah2 dulu
Sampai aku pun terjebak2 juga beli bedak dengan losyen
Wangi ya amat...
Aku suka beno yang Charming tu [bunga kuning tu]

Arwah nenek aku pun suka bedak Enchanteur ni
Dia suka beli yang Romantic tu [bunga pink]
Tiap kali terbau haruman Romantic ni, mesti aku teringat kat arwah
Mesti aku akan cakap " bau Tok ni"..

Lepas zaman sekolah memang dah lama aku tinggalkan Enchanteur ni
Al-maklum le.. dah terjebak dengan jenama2 lain yang berlambak kat pasaran nun
TAPI
Bebaru ni terjebak balik dengan Enchanteur 
Sebabnya bedak aku dah habis... 
Aku sejak peknen ni, harap bedak dengan perfume je la
Idaknya nak berlosyen bagai... malas!!!
Sejak peknen ni memang memilih bau sikit aku ni
Bau bedak Enchanteur je yang aku berkenan
So telah merembat la Enchanteur Enticing ni

Wanginye....
Pakai lepas mandi & time nak tidur malam..
Semerbak baunya macam bau pontianak heheheheh

Tapi aku suka bedak je...
Tang perfume pulak aku cium bau busuk pulak..
Haish... macam2 peel mak buyung ni...



3 comments:

idzwa kamaruddin said...

kannn bedak old skool ni tapi wanig nyer best giler

Nafira usof said...

perfume dia pon kuat sgt baunye.
terlibih spray boleh penen dibuatnye~

olympia gold said...

Such a admirable post. Acceptance for the share. It was complete arresting and informative.
wholesale Jewelry