Thursday, June 12, 2014

INVITATION DARI ZALORA

Terkejut aku bila tetiba dapat email ni dari ZALORA MALAYSIA
Tetiba dapat invitation untuk collaborate dengan diaorang
Apakah????


Macam tak caya pun ada sebab aku ni tak pernah pun bershopping dengan ZALORA
Tah cemana deme terdiscover blog picisan aku ni pun tak tahu le
Terima kasih la atas offer tu ye ZALORA

Tapi rasanya , terpaksa la teman menolaknya
Sebabnya tak fair lak rasanya nak promote sedangkan aku sendiri tak pernah berurusan jual beli dengan ZALORA
Dah tu pulak my sense of fashion memang out habis wa cakap lu...
Lagipun aku ni bukannya reti nak promote2 ni 
[tu sebab tak boleh keje jadi promoter hahahaha]
So biarlah blogger yang lagi talented & berkelayakan collaborate dengan uols...
Anyway, thanks  for the warm invitation ye ZALORA...



3 comments:

Nafira usof said...

hehehehe.. kita lebih kenal siapa diri kita kan~

Sidratul Muntaha said...


kami dah buat pun assignment tu
and dah redeem pun voucher code deme
job based payment la senag citer
bkn saje2 since deme dah bgi pun contoh
ehehhe
:)

Iola said...

Zalora suruh buat apa ya ?assignment mcm mana :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...