Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, June 6, 2014

FIRST TIME CASH OUT DUIT NUFFNANG

Since blogging pada tahun 2008 ni le first time nak kuarkan duit Nuffnang
Diam tak diam dah dekat 6 tahun menjadi blogger rupanya
Walopun sekadar blog picisan, ada juga rezekinya sikit2
Even hasil tuaiannya tak banyak... tapi tetap bersyukur
Dah rezeki yang ditetapkan cuma banyak itu kan..
ALHAMDULILLAH

Kelmarin dah cash out kan duit yang terkumpul tu
[Tak banyak mana pun cam blogger2 lain]
Ntah bila le pulak akan dapat ceknya...
Sekarang ni je yang tinggal
Jadi le.... walopun jarang2 dapat BE...

7 comments:

idzwa kamaruddin said...

tahniah :)

Ann Ishak said...

alhamdulillah rezeki jugak tu :)

mama maman aka yana said...

syukur dpt gak sesekali merasa hasil tuaian.. hihi..

Khairul Amini said...

Alhamdulillah, rezeki.
Saya rasa mesti paling kurang pun empat angka tu.. hehe, yelah hasil tuaian enam tahun kan. :)

Nafira usof said...

waaahhhh... mesti masyuk tu~
tahniah2~

norh said...

Norh pun sama..first timer..hehe

MAT NOR said...

alhamdulillah rezeki dapat cash out.