Friday, June 27, 2014

CASING UNTUK TELEFON ALEEYA

Haritu dah belikan henfon baru untuk Aleeya
Tapi casingnya idak beli lagi
Masa gi Econsave minggu lepas casing untuk model henfon Aleeya tu ada
Tapi kaler yang dia nak takde la pulak...
Ate... udah nak kaler pink @ purple je
Gegirl sangat kan...

Nak tak nak kena la mama search casing online je
Itupun cakap tunggu la mama gaji
Baru boleh belikan....hehehehe..
Nak ajo anak bersabor kekdahnya....
Bukan hari ni request, esok boleh terus dapat ye...
So berbogel je la tepon tu untuk tempoh sebulan...kui..kui..kui..

Ni dia baju baru henfon Yaya
PINK... as her wish!

Yaya tak tahu pun aku belikan casing ni untuk dia
Balik keje karang baru nak tayang kat dia...hehehehe
Harap2 dia suka..



1 comment:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Cantiknya Yani... so sweet :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...