Saturday, June 28, 2014

SALAM RAMADHAN UNTUK SEMUA

Insya-allah, esok kita semua akan mula berpuasa
semoga kita dikurniakan ketenangan dan memperoleh keberkatan Ramadhan kali ini

Di kesempatan ini, aku nak memohon ampun dan maaf
pada semua pembaca blog picisan ni
kot2 la ada yang tersinggung @ terasa dengan penulisan aku ni kan
Aku ni kan suka emo & ikut hati je time menulis..hahahaha

Jom sama2 raikan bulan ibadat ni dengan penuh tawaduk
Semoga Ramadhan kita kali ni adalah Ramadhan yang terbaik untuk kita

Nah aku belanja lagu popular minggu ini

SALAM RAMADHAN AL-MUBARAK

2 comments:

Abil Fikri Ahmad said...

Selamat menyambut Ramadhan..

Nafira usof said...

Salam Ramadhan jugak untuk Syani sekeluarga~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...