Thursday, May 22, 2014

TELEKUNG LYCRA LACE CANTIK² DARI AUDRRA BLOSSOM

Lai..lai...lai..
Nak ajak korang semua intai2 telekung lycra lace cantik2 
Naik rambang mata aku bila tengok banyak warna2 yang cantik
Rasa cam nak beli semua kaler je...
[gile melampau kan???]

Semenjak dua menjak ni kan ke glamer telekung lycra lace ni
Macam2 pesen lace ada
Nak satu tingkat, 2 tingkat lace, kerawang dll
Cantik2 lak tu
Untuk budak2 pun dah ada sekarang ni
Boleh la kome sedondon pakai dengan anak

Elok beno la tu kan.. tak lama lagi nak masuk bulan pose
Boleh la melaram sedondon dengan anak pi sembahyang terawih
[Tapi sila niat kerana Allah ye.. bukan niat nak tayang kat orang pulak]


Sedondon camni kan lawa juga...

Macam2 warna ada.... pilih je kaler feveret korang


Kalau kome yang tak berani nak pakai telekung yang berkaler2 ni
Warna putih pun ada....
Stok banyak lagi katanya



Telekung ni blogger YANA a.k.a tokey AUDRRA BLOSSOM yang jual tau...
Murah2 saje...
Terlajak larisssssss gitu...

Jom pakat2 jengok & like page AUDRRA BLOSSOM

Aku suka kaler turqoise tu
Eh..eh..purple tu pun cantek gak kan...
Kalau korang nak yang all white, cam gambo kat bawah ni



Banyak beno gambonya ye..cam aku lak yang juai telekung
Keh..keh..keh..
Gambar2 kat atas semua dari page AUDRRA BLOSSOM ye


Kalau kome berkenan silalah pi terjah page AUDRRA BLOSSOM
Macam2 jenis telekung ada - bukan setakat lycra je...
DANNNN  kualiti kain Lycra yang dijual memang tebal, tak jarang & sejuk
Nak lagi senang korang Whatsapp/pm  je kak Yana di @ 019-2764682
Boleh dapat best price lagi.... [Kak Yana ni baik tau...]


So korang jangan malas2 terjah page AUDRRA BLOSSOM ye..
Insya-allah tak nyesal punya...



1 comment:

Yana Halim said...

Lai lai lai....whatsapp laju2 kat 019 2764682 ye...

p/s: tq Syani. Sayang ketat2... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...