Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, May 8, 2014

GADJET BARU ALEEYA

Sejak aku dah bersemakfon ni [read: smartphone]
telepon lama aku yang tak berapa semak tu 
aku dah turunkan pada Aleeya

Alkisah umurnya tak panjang bila bertukar tangan
makanya jahanam begitu saja la tepon tu

Masa balik Ipoh haritu
opah Minah bagi la kat Aleeya tepon opah yang lama
Cap Nokia Express Music kot
Jadi la kan daripada takde...
Ha...abis hati la Aleeya dapat gajet baru..


Ralit la dia menggodek tepon tu

Tah berapa lama lak le jangka hayat tepon tu gamaknya ye??? Harap2 bertahan lama la juga.... 
Sempat la mama simpan duit nak beli henfon baru
Maka dengan itu, hilanglah kejap request tepon Ninetology Pink tu...hahahahaha

Aleeya suh cari casing untuk tepon Nokia tu
Jenuh pusing Batang Kali.. mana la nak ada lagi kan...
Dah outdated la katakan....
Pakai je la Aleeya oi....
Ini le teponnya - Nokia 5800 xpressmusic
Kot2 la ada sapa yang nak sedekah casing untuk Aleeya..
Hehehehehe

2 comments:

Nafira usof said...

bertuah budak2 sekarang kan~
kecik2 dah ade telefon.. :)

lieyalatif said...

bertuah budak2 skrang hah....senang2 dpt henpon sebijik heheeheh

syani dulu lieya penah pakai tau nokia express music nie...