Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, May 20, 2014

MIRACLE YANG BEST

Aku suka sangat bau perfume MIRACLE
Dari first time aku pakai, ni la bau yang paling aku berkenan
Dah masuk kategori feveret la kiranya

Kebetulan pagi tadi ada member opis jual perfume
Baru lagi katanya perfume FRAGRANCEWORKS ni
Perfume ni pun ala2 perfume ONE DROP PERFUME TU
Dan..... kebetulan ada pulak wangian MIRACLE ni
So, harus la aku merembat satu...hehehehe [pantang ada duit kan...]
Harga RM25 for 10ml
Mahal sebab bukan EDP tapi pati sebenar a.k.a PARFUM la [kononnya]


Nak beli ori amat le teman idak mampu buat masa sekarang ni
Harga pun dekat 2 ratus gak kot...


Tapi kalau ada yang nak kasi present
aku terima dengan hati terbuka je...hehehehe


3 comments:

Kesuma Angsana said...

hehehe.. mesti bau dier sedap sgt kan !

Lynn Hamzah said...

memang best bau miracle nie...

Nafira usof said...

alaaaa.. tak pernah bau lagi.
zura beli perfume murah gak.. skrg ulang beli perfume SUGAR kat watson. wangi jugak lah kat hidung zura nih.. heheehhe