Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, May 22, 2014

BIL...BIL..BIL

Perkara wajib di hujung bulan
adalah membayar bil2 semasa
Awal???
Takde mananya awal... selalu memang time2 camni aku bayar bil


Dan seperti biasa, bil2 semua aku bayar secara online je
Aku guna Maybank2u je... senang citer
Even beli top up henfon pun aku  guna M2U ni..
Sekarang semuanya kan di hujung jari...

Korang bayar bil cemana???


2 comments:

Nafira usof said...

setakat nih bayar on9 untuk instal1ment rumah dan bil P1 saja.. yg lain suami yang bayarkan.. hehehe

Nory Zoulkefle said...

nory plak, bil2 semua suami yang setelkan, ada yg guna M2U, ada yang bayar direct...heee