Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, May 11, 2011

MODEL KERETA

Masa on the way balik ke Batang Kali dari Ipoh hari tu
hasben aku singgah kat R&R Simpang Pulai
sebabnya dia nak kencing
dah alang2 berenti, ada la baiknya semua pun pi kencing jugak
pasni takyah le nak berenti2 lagi kan

Kat toilet punya la ramai orang tapi kitaorang redah je
bila keluar toilet pi tunggu hubby & Adib kat kereta
tapi deme tah ke mana2 la pulak
last2 aku & Yaya tunggu je la kat kereta

Sementara menunggu, ni la aktiviti kami anak beranak
POSING!!!!
Layan je la gambo anak dara aku berposing dengan kereta




Jenuh Yaya nak cover mulut, takut ternampak gigi rongak le tu ..hehehehe

Kenapa mama dia tak posing??
Ada...aku ada posing tapi malas aku nak tepek kat sini
maklum la kalau gambo ditangkap oleh budak yang tak cukup ketinggian ni
menampakkan aku dabel-tripel gemuk je
MALU akak! Malas nak citer!

3 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

amboi bergaya abis :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam syani..bkn main anak dara berposing yer!!

gedek! said...

gadis litar!