Sunday, May 29, 2011

JAMU MENJAMU SYURGA WANITA

Dah lama meninggalkan jamu menjamu ni
dah dapat gaji ni harus la maintain balik jamu ni
sebelum ni dah bermacam jamu aku cuba
tapi takde yang betui2 kasi effect baik punya  pada aku
tah2 body aku ni yang dah ter"imun" dengan jamu2 ni semua

Hari tu menyinggah ke Carrefour Wangsa Maju
lalu la kat kiosk2 yang jual jamu kat sana
aku cari jamu lain, jamu lain pulak yang dia promote
aku ni kan insan yang lemah.. 
memang mudah terpedaya dengan pujukan manja salesgirl
lagipun murah je.. so masih dalam kemampuan aku
dah tu kakak tu pun kata jamu tu tengah femes sekarang [ntah betul ntah tak]

Orang kata don't judge the jamu by the bottle
selagi tak cuba mana nak tau elok ke tak kan
so tak hagak2 aku pun konfem la beli
ada sesapa pernah try tak??

Nama dahsyat tu.. SYURGA WANITA
nampak tak tu ---> KEMBALI GADIS.. hehehehe
--->eh "SANAMEKI" tu ape benda yer??
kat kotak tu tulis RM18 tapi aku tawar dapat le RM15
ada 60 bijik dalam tu, cukup la stok sebulan

Ni khasiat & cara nak makan jamu ni
sama je dengan jamu2 yang biasa aku telan dulu...

Dah alang2 membeli jamu, laki aku punya tak dilupakan.
Ye la kan, takkan aku je nak jaga "barang" aku kan
laki aku punya "barang" pun kena kasi power gak
nak pakai lama la katakan....
kalau aku punya OK takkan dia punya KO kot
ish..ish.. tak seswai okeh....
so biarlah sherashi bersama.. ops!!!

Jamu ni aku belikan untuk suami aku
member opis aku kata suami dia pun makan jamu ni
so aku try la belikan untuk suami aku... bagi tambah ++++ stamina..heheheh
jamu ni RM45, ada 60 biji gak

Barang2 orang laki ni semuanya mahal2 kan.. Kenapa ek???
Baik baju, seluar, kasut, mahupun jamu ni... Spender pun mahal weh!!!!

4 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

akak tak penah ketinggalan dgn pil maharani keluaran hai O, dari dulu2 lagi...memang byk kebaikannya
en. abah lak, dia amik vitamin aje, tak penah pun la makan jamu

gedek! said...

Rasa nak cuba la pulak...!

(sambil menyinsing lengan)

ratusiput said...

ratu mmg mkn jamu mak dara.setia smpai skang :)

Danial Qayyum said...

This syurga wanita mmg gerek. Rm12-13 bole dpt di raja alang. Sama je semua jamu indon/malay ni. Beza nya yg malay nk ada KKM sticker, super mahal (mengayakan makcik2 muka tegang, tudung mcm pokok krismas - owner).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...