Thursday, July 10, 2014

SOAL JAWAB TENTANG KEHAMILAN

Aku is baru balik cek up untuk minggu ke-37
Gile slow pulak sevis kat KK Ulu Yam Baru hari ni
mengantuk aku nunggu giliran nak jumpa doktor
Sabo.. je la.. nak2 tengah pose ni..

Hasil check up semuanya ok
cuma berat turun setengah kilo 
maybe sebab puasa kot..
Hasil scan tadi pun katanya berat baby dah dalam 2.4kg
Alhamdulillah....

Layan dulu soal jawab tentang kehamilan
[jawapan bukan biasa2 tau..]

Sengal kan????


*** Mengantuknya kome oi....



4 comments:

kakyon said...

Memang sengal kaum adam..bila baby dah masuk kolej baru kaum hawa normal..hiks

Nafira usof said...

memang sengal jawapannye.. hahahaha
sabor jer lah~

uncle gedek said...

uncle takot nak baca ngandong2 ni...

takot aunty 'berjangkit'

hhehehe

eMMe said...

Syani!!!!! de baby lagi ke? tahniah....
dah tak lame tu... wow! meriah la nnt dah nak masuk 4..
Selamat ye Syani...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...