Tuesday, July 8, 2014

KUIH RAYA... KUIH RAYA

Tahun ni kome dah oder kuih raya ke?
Atau korang buat sendiri kuih raya??

Aku tiap2 tahun pun main tunjuk je
Senang citer... 
Lagipun aku bukannya reti nak buat2 kuih raya ni
Tak minat pun satu hal juga..

Sebelum pose lagi aku dah oder kuih raya dari opismate
Senang ada member dekat2 ni kan... oder je
Dah dapat kuih baru bayo..

Aku tak oder banyak pun tahun ni
Sebabnya aku takde mood nak raya pun
Dengan keadaan aku yang sarat membengkak ni kan..
Mood harus kelaut je la..
Tapi kena jugak la sediakan persediaan raya
Kot2 orang datang rumah, ada la jugak mende nak dijamu
Takkan nak bagi makan biskut Hap Seng pulak kan...
Kalau takde orang datang pun.. kami anak beranak yang makan kuih tu nanti..

Ni ada biskut raya terbaru
Tergamak tak korang nak oder???
#Bagi FREE pun belum tentu lalu nak makan...


** Lambatnya lagi nak raya....
     Lagi dekat nak raya, lagi dekat waku nak bersalin
     Ai is gerunssss tau... walopun ini anak ke-4..huhuhuhu



3 comments:

♥ ROS ♥ said...

Bukan kata nk makan, tgk pun xlalu..hahhaa

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Hahaha geli akak tengok yani :)

Eliss Mie said...

saya pun order jer..mcm tahun2 sudah tp kena 2 rumah sekali mentua dan umah mak..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...