Friday, July 25, 2014

SALAM AIDILFITRI & MAAF ZAHIR BATIN

Ramai lagi ke yang kerja hari ni?
Ada lagi ke yang sudi nak jenguk blog aku ni? hehehe
Tau le semua dah dalam mood raya kan???

Ok la last entry di bulan Ramadhan ni
Cam blogger lain juga
Aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
dan MAAF ZAHIR DAN BATIN
pada semua pembaca blog yang disayangi... muah..muah..


Aku tak balik Ipoh tahun ni..
Raya di Batang Kali je..
Sesapa yang berdekatan jemput la beraya ke rumah...


Pada yang bekerja hari ni, kome dapat balik awal ke??
Sapa yang tengah kebosanan, meh uji mata & minda korang
Cuba translate kan pe benda yang ditulis kat sampul duit raya ni

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...