Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, July 3, 2014

HEY SEXY SEXY

Adeh.. dah tengahari baru sempat nak apdet blog
Setengah hari mengisahkan hal ehwal upgrade accounting system opis ni ha
Bendanya tak susah mana pun
tapi tah kenapa takleh nak link pulak dengan PC member sebelah
Tapi alhamdulillah, akhirnya settle jugak
Phew..... naik runsing kepala dibuatnya kalau tak settle

Takde modal nak citer sebenonya
Seksi tak biskut ni???
Ada bran nak buat jadi biskut raya??
[member aku wasap gambo ni hari tu]


Ni lagi sorang budak seksi
Gambo ni Aleeya yang tangkap masa Kakcik tengah mandi
Gambar tayang separuh body je la ye
Gambo full nanti melayang pahala pose kome nanti...hahahahaha



**Otak baru lepas mereng... takde idea nak bukak pose petang ni.. Apa  menu korang petang ni???


4 comments:

lieyalatif said...

seksi bebeno biskut tu...org nak makan pun takut kang hahahaahah...kreatif betul org yg buat tu kan...

auwww cekci leee mekkkkkk.....budak2 kalo dpt main air mmg suke...

uncle gedek said...

kuros posa uncle sebab tengok biskot tu...! haha

Nafira usof said...

hahahahaha... takut nak bukak balang kuih raya kalo ginni lah kuih nye.. hahaha.

cekci nye kak cik mandiiii~

Nory Zoulkefle said...

sexynya Aleeya...