Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, April 18, 2014

SELFIE GUNA CYMERA

Memandangkan camera tab ni tak best
So aku try la install CYMERA kat tab aku ni
Bila dah install, mula la nak meneroka benda yang ada dalam tu

Best gak guna CYMERA ni
Sebab boleh buat macam2
Camera + photo editor...

Yang ni antara paling best..
Yang ni aku selfie guna mode Super 4
Maksudnya cuma tekan camera sekali je
Pastu dia akan snap 4 keping gambo berturut2
[dia ada selang masa tau so korang sempat la nak ubah cara pose]

Selain tu ada je mode lain yang korang boleh explore sendiri
Sapa yang pakai android, boleh download Cymera kat Play Store


** Camni la bila takde koje...


2 comments:

Ayu Ayunie said...

hamboi.. selfie yek.. huhu.. suka gak selfie2.. leh tgk ayu lagi ke tak kiter ni.. haha

MyCherita said...

Salam ukwah..salam perkenalan.. 1st Blogwalking time sampai sini.. salam dari MyCherita