Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, April 30, 2014

BENCINYA BILA KENA PAKSA "LIKE"

Korang pernah tak bila buka fb 
Pehtu tengah syok2 baca satu post ni
pastu dia suh klik untuk baca seterusnya
Selalunya yang buat camtu bila deme guna Networkedblogs

Dan paaaaaaaaaaaaling menyampah bila kuar benda alah ni

Nak kena like pulak semua2 ni baru boleh baca
Macam pakse je....
Nyampah!

So kesudahannya, tak kuasa la aku nak "like" page tu
Buat penuh wall fb aku je nanti
So, aku pangkah je la page tu... malas nak baca dah
Takpe... nanti ade la aku jumpa artikel tu  kat blog orang lain...hehehehehe

Korang yang ada Networkedblogs pehtu buat camni
Jangan harap la aku nak "like" pulak
Bikin panas hati je....
[kadang2 artikel tu idak le best/gempak mana pun...huhuhuhu]

Dah tu je nak ngomel
Bai!

5 comments:

Nafira usof said...

hahahahahaha..
memang sakit hati kan!!

meh sini zura ajar camner cara nak baca blog cam gittu tanpa like kan page2 yg tahpape tuh.

right klik kat kotak like tuh.
pilih "inspect element"
nanti dia kuar kotak koding HTML.
nanti pilih coding yang perlu di deletekan.. bila sampai ke koding kotak like tuh.. kotak tersebut akan dihighlight. so, delete koding tu. sama jugak kalo nak delete warna hitam yg tutup screen blog tuh. bila dh delete.. keluarlah isi kandungan blog nanti..

selamat mencubaaaaa!
harap2 pahamlah dgn penerangan zura tuh.. muehehehehe

idzwa kamaruddin said...

sgt tak suka...biase terus pangkah jek!

SYANI said...

Nafira,
Thanks atas panduan tu... Akan dipraktikkan nanti

SYANI said...

Idzwa,
Kan....

Aini said...

Kannn.. terus tekan button X. Malas layan