Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, April 2, 2014

BAYARAN BALIK CUKAI & SECRET RECIPE

Awal bulan 3 hari tu dah buat e-filing untuk aku & hasben
Aku takde dapat tax refund pun
Tapi hasben aku dapat la... 

Semalam cek akaun, refund LHDN dah masuk
Walopun tak banyak, tapi happy la jugak 
Terus bagitau hasben, duit dah masuk
Pehtu dia tanya nak makan apa
Hahahahah.. pucuk di cita ulam mendatang
Ate udah ditanya kan...

Last2 aku cakap nak makan kek Red Velvet Secret Recipe
Hahahaha....mengada tak???

Sampai rumah tengok atas meja ada 2 kotak kek Secret Recipe
Takde la beli sebiji... mahal kan kek SR ni
Aku nak satu slice je

Jeng...jeng..jeng...
Satu Red Velvet, dan satu lagi tiramisu
Tiramisu tu hasben aku punya
Tak sabo nak makan...
Sekelip mata dah habis...muahahahaha
Tiramisu hasben aku punya yang tak habis pun aku ngan Aleeya yg bedal
Thank you abang...

Wiken ni jom pi Tesco Rawang..
Nak makan Sizziling Mee pulak
[wajib makan setiap kali peknen...]


** Korang dah dapat balik tax refund ke??

4 comments:

Sura Mohd said...

syani sama ngan anak akak..suka ngan red velvet..kat SR.. 10 hengget jugak regenya..slalunya beli kat pasar malam jer..
Ooo..dah masuk rupanya duit bayaran balik..somi akak pun duk tunggu duit tu..:)

:: idzwa :: said...

amboiii mewah!

Queen said...

xde pun.. tahun lepas pun xde.. huhu.. ke tak perasan

Kesuma Angsana said...

baru je makan SR ni...suka tp manis sgtlah for KA.. tak settle lagi my incometax ni !