Thursday, April 24, 2014

AKU PUN NAK BERBAWAL PARIDAH JUGAK...

Orang lain semua dah try style tudung Bawal Paridah ni
Aku je baru kedek2 nak menerai
Udah tak mampu nak pakai tudung Fareeda kan...
Bawal tu mampu le... itupun hat yang murah2 je...

Masuk kali ni dah 3 kali le aku menerai pesen ni
Ok la... senang jugak nak buat kedut2 tu
Cuma tipsnya kena pakai keronsang yang pin panjang
Baru le kedut2 tu nampak cantik sikit

Ini yang aku pakai semalam
[abaikan dabel chin tu..]


Ni masa fes time buat...
Tak reti lagi so tak terserlah keparidahan tu.. 
Hehehehehe


Yang ni pulak pakai dengan bawal bercorak
erm... memang tak nampak le kedut2 tu sangat

Korang ada yang udah menerai pesen ni ke??

10 comments:

misz sheyla said...

xpernah try lagi..huhu sebab tak berape minat...tapi tgok org pkai cntik

lieyalatif said...

cantik!!

skrang mmg tgk femes pesen gini kan...dah katenye kene berpesyen ikut kemampuan...adoi sentap dgr statement bini fizo tuh kan!

Sura Mohd said...

cantik la Syani pakai..kaksura belum cuba lagi...:)

Nafira usof said...

cantekkk!!
zura x pernah try lagi fesyen nih. bukan x minat tapi x sempat. hahahaha

Nafira usof said...

cantekkk!!
zura x pernah try lagi fesyen nih. bukan x minat tapi x sempat. hahahaha

(^_-)V said...

ari tu pakai pesen ni, bertembung dengan org lain yg pakai jugak pesen ni, automatic dua2 sengih2..hehe

Ayu Ayunie said...

kikiki.. kiter pun tgh berparidah yunabella la ni.. saje nak ikut trend jugak.. haha

Yana Halim said...

hehe.....kita ikut je trend yang mampu diikut. mmg cantik pun... :)

Aini said...

naru beli tudung bawal semalam semata2 nak try..haha

Kesuma Angsana said...

cantik nyer... KA x pernah pakai lagi gaya ni !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...