Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, April 8, 2014

LET IT GO - MULTI LANGUAGE

Korang dah tengok ke citer FROZEN tu?
Aku baru je dapat tengok citer tu 2 minggu lepas
Best kan citer tu...

Ni layan lagu LET IT GO dalam 25 bahasa
Termasuk bahasa Melayu ok... 
tetiba rasa vangga...hahahaha



3 comments:

Nafira usof said...

tak tengok lagi citer nih.
tapi sangat menjadik bualan ramai.
nampaknye kena tengok jugak lah ni~

rasp said...

dah tengok berulang-ulang kali...
sbb citer tu carta top utk Sapphire skarang ni....
tapi maknya pun suka gak hehehehe...
layannnnnnnnnnnnn.....

Aty_Fared said...

lagu ni memang sedap sangat...