Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, June 12, 2013

WW 2013 #24

Ini je la keje dia.... TIDO...
[lambat tul rambutnya nak lebat]

9 comments:

(^_-)V said...

amira macam iras adib pulak mukanya..

(^_-)V said...

sarung tangan tu boleh bukak dah along, rangsang psychomotor tangan dia..:)

Eliss Mie said...

alaa comel. tu berkerut dahi tu memikir apa lah yer..hehehe

SYANI said...

Sha,
Dah nama adik beradik harus la ada mengikut rupa abang-kakaknya..

Masa tidur memang pakaikan sarung tangan sebab haritu dia pi cakar muka dia & korek biji mata dia..

SYANI said...

Eliss
Tak tau le dia mimpi apa.

AdaM Hawa said...

suka tgk baby tido.. ada kalanya.. tersenyum.. berkerut.. suka sangat.. rindu tgk baby tido..

Nafira usof said...

bb tido sebab bagi can mama dia tido jugak.. ahaks~

Daddy Ziyyad said...

tu pasal best jadi baby...bleh tido selalu...haha

Kesuma Angsana said...

comey sgt lah !