Monday, June 10, 2013

KERETA DAH TURUN HARGA

Dah heboh kat blog & fb pasal 10 model kereta yang dah turun harga
Sapa2 yang nak beli kereta baru, sesuai sangat la beli sekarang

Pilihlah yang mana berkenan di hati....


10 comments:

Norliza Nordin said...

wahhh betul3 murah ni.. hehehe

BAHIYAH AMANI said...

Wahhh best ni, syukur. Harapnya lepas ni gomen akan turunkan %an harga kereta2 hybrid dgn lebih banyak lagi. :)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

saya nak honda jazz 1..hehe

Nafira usof said...

alhamdulillah~ boleh lah masing2 beli kereta idaman lepas nih..:)

SYANI said...

Norliza,
Kan....

SYANI said...

Bahiyah Amani,
Ni sure dah target nak tukar kereta baru ye..

SYANI said...

Lizz,
Boleh pi order sekarang...

SYANI said...

Nafira,
Kereta idamanku belum ada announcement turun harga lagi la...

lieyalatif said...

Haaa ape lagi...cepat2 pilih yg mane satu idaman kalbu...hehehe

mr icham said...

kene tipu saja...aku yang dah lama recce Golf tue, harga Golf tue memang masa keluar RM157,888 tue...rasanya...lepas tue kes nie pun kecoh dalam FB, Volkswagen siap bagi statement pun...lawak UTUSAN...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...