Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, June 20, 2013

GOOGLE READER TAMAT BULAN NI???

Sejak dah jadi blogger ni, salah satu cara nak  updatekan diri dengan latest entry & latest info dari blog2 yang aku follow adalah melalui GOOGLE READER. Ini juga salah satu cara aku baca blog2 korang dengan cepat. Lebih 100 blog sehari aku boleh baca latest entry gitu..

TAPI sejak dari bulan lepas dah keluar reminder ni

Maksudnya mulai bulan depan,google reader dah takde
Tak dapat la aku fast reading blog2 yang aku folo
Adeh... cemana ni???

Korang guna tak Google Reader ni? 
Apa alternatif korang pasni??

5 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

tak reti...

Eliss Mie said...

aku biasa baca dr blog link ajer atau kat dashboard blog tu.

Nafira usof said...

tahu reti guna pon.. dan mmg tahu pon ade app cam tuh.. hehehe

fieda said...

tak pernah guna tu..biasa guna dlm bloglist je

~ Huda Qamar~ said...

tula masalahnya. kite pun baca dari google reader je. blh tau apa yg org update. kalau nak baca satu2 dari bloglist susah. kadang2 blog org kan berat dgn widget2. baca dari reader cpt sket loading semua gambar. kalau guna broadband lagi la. kadang tulisan pun tak keluar. gambar lagi le takde. ada cara lain tak selain bc dari google reader?