Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, June 25, 2013

PANTANG TENGOK BARANG COMEL

Masa balik Ipoh hari tu tak sah le kalau tak menjejak kaki ke Billion tu
Walopun belum gaji [konon nak jimat cermat]
tapi bila nengok benda baby yang comel2, mula la nak beli
Sikit2 pun main puluh2 ringgit jugak


Tujuan asal ke Billion tu cuma nak belikan stokin Amira
Bila dah pi tempat baby ni mata pun melilau tengok itu ini
Last2 "terbeli" juga sikat ngan hairband tu
Adoyai.... nasib la pi kejap je
Kalau lagi lama sure lagi banyak aku beli...

5 comments:

Rasp said...

kita mak mak ni memang camtu...
asal nak beli satu...
tup tup tup...keluar TER-beli 3, 4....
hurmmmm tak leh kata apa dah....

Nafira usof said...

barang bb memang cute2 kan~ nak2 lagi kalo bb girl punye barang.. gerammmm jer tgk~

Qhaifa Nur said...

geram sebenarnya...
bila dipakai comel nampak...

AdaM Hawa said...

Jgn kate akak, sy pun mcm tu.. utk ank2 buah..

Kesuma Angsana said...

hehehe semua tu cute2 lah kan !