Monday, June 3, 2013

STOR UPDATE : PARA

Hari ke-9 baru la stor ni betul2 siap
Aku siap mintak kontraktr tu buatkan para dalam stor tu
Senang aku nak menyusun barang2 dalam tu
Baru la nampak kemas sikit ye dak??

Gara2 nak membuat para ni pun ada cerita gak
Bajet buat para ni tak termasuk dalam bajet buat stor ni pun
So memang kena top up la sikit kan...
Ada ke kontraktor tu mintak RM200 untuk buat para bodo cam ni???
Mahal giler kan??? Terus aku cakap kat dia "Mahal tu bang... bukannya saya nak para cantik2 pun"
Last2 aku cakap RM100 boleh la.. 
[kalau ikutkan kalau buat sendiri tak sampai pun harga camtu kan??]
Tapi nak buat cemana, laki bini masing2 keras tangan.. kena gak le suh orang yang buatkan..

Gambar selepas masukkan barang, lupa nak tangkap
Nanti aku apdet la [kalau aku ingat]
Dah tua2 ni asyik lupaaaaaaaaaaaa je..


** Gara2 buat stor ni la aku tak dapat balik Ipoh cuti Wesak tempohari.. Tak dapat nak kumpul ramai2 adik beradik.. tunggu raya la pulak kot!

5 comments:

Nory Zoulkefle said...

para tu kuat tak kak, nory pon plan nak letak para dalam stor,sebab rimas tgk barang (hadiah kawen) berlonggok je kat lantai...heheh..kat mana beli para tu?

SYANI said...

Nory,
Para tu para DIY. Beli je kat hardware plywood dengan sesiku L tu.

Me said...

besar tue stor.

Qhaifa Nur said...

tersusun barang bila ada para...

Nafira usof said...

puas ati betol tgk stor syani.. macam2 boleh letak~ best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...