Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, April 2, 2013

YEY DAH DAPAT... THANK YOU LHDN!

Masa awal Mac hari tu kan aku ada citer aku dah submit e-filing
Tak sangka pulak dah dapat balik bayaran cukai terlebih bayar tu secepat ini
[tak sampai 3 minggu pun]
Masa aku balik dari hospital lepas bersalin haritu
Tetiba aku dapat surat makluman yang duit tu dah dikreditkan ke akaun aku

Aku pun cek la akaun kan...
Ha'ah la.. dah dapat dah duit tu.... yahu...
[lepas la nak buat bayo road tax & insurans kereta aku..]
Syabas LHDN.. memang cekap & pantas! Ai like!!!!

Korang dah dapat ke??

4 comments:

ibuhebat said...

Dah dapat jumaat lepas. Memang pantas!! :)

Nafira usof said...

banyak ke kalo dapat bayaran balik??
hehehehe.. org tak layak bayo tax camnih lah.. x tahu~

Rasp said...

syukran syukran...alhamdulillah...

afidz nor said...

salam, sy xdapat apepun?dah 3 minggu dah ni.tertanya2 gak.maklumla 1st time