Monday, April 22, 2013

SEBULAN DAH

Hari ni genap dah umur Amira 32 hari
Dah sebulan la Allah pinjamkan Amira pada kami sekeluarga
Alhamdulillah!

Bila dah berubah bulan ni, makin berubah la peel dia
Tapi dah kurang merengek cam mula2 dulu
Memang sepanjang sebulan ni terasa mencabar sangat
terutamanya kesabaran aku..hehehe
Nasib la ada hasben & mak mertua yang membantu sikit2
Yup.... saya dah tidak berbedung
[mamanya pun dah serender tengok anak berbedung.. habis naik ruam satu badan sebab peluh2]

5 comments:

Nory Zoulkefle said...

kejapp je dah sebulan..
semangatnya dia..

AdaM Hawa said...

tembam pipinya.. mcm nak kiss Amira je..

(^_-)V said...

hehe dulu sha and acik siap konon-konon nak tiru along bedung anak sampai 3 bulan, tapi lepas Alisya dah masuk taska 2 bulan 2 minggu tu, tak bedung dah, kat Taska memang tak bedung, die hanya akan bedung tangan je untuk baby yang memang jenis susah tido, sebab pihak Jabatan Kebajikan Masyarakat yang tak bagi, takut mendera budak, pakai sarung tangan tu pun tak boleh..cuaca skrg pun makin panas, ni Alisya kene ruam lampin plak, nak bagi pakai Cloth Diaper takut menyusahkan taska, huhu..

Eliss Mie said...

sekejap jer kan. my nayla hr tu sekejap jugak bedungnya tapi hairan ni, kat rumah pengasuh nak tidur berbedung. sabar jer la

Nafira usof said...

baby sekarang mana mau di bedung dah kan~
lagi pon cuaca skrg sgt panas.. kesian tgk dia..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...