Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, April 2, 2013

APA NAMA ANAK???

Dah 12 hari baru nak reveal nama anak aku..hehehehe
Ekceli dah bagi nama & daftar nama baby pada hari ke-4
Tapi tak sempat la nak buat entry.. ni pun curi2 masa yang ada sementara baby tidur

Oh ye. kat fb memang dah kabo dah nama anak aku
Kat blog je belum lagi
So officially nama puteri aku ni ialah ----> AMIRA SOFEA [sedap tak???]

Semalam nurse datang & timbang berat Amira
Dah naik hampir setengah kilo, sekarang berat dia dah jadi 3.2kg
Alhamdulillah juga setakat semalam nurse cek Amira takde tanda2 kena jaundice
Mama dia je cuak lebih masa buat entry JAUNDICE tu


14 comments:

lieyalatif said...

Alahai comel sgt!!! Name pun sedap....

Tahniah2 selamat berpantang....

dela said...

tahniah!... anak pun nama ameera... Nur Ameera Damia... :)

Nafira usof said...

Comel~
nama pon sedap jer nak di sebut..
tetiba rindu bau baby.. ahaks~

Qhaifa Nur said...

tahniah dapat baby girl yang comel...
indah namanya...

SYANI said...

Lieyalatif,
Terima kasih..

SYANI said...

Dela,
Kebetulan sama depannya ye..

SYANI said...

Nafira,
Jom la peknen lagi.. dapat baby baru... Delisha pun dah besar kan..

SYANI said...

Qhaifa Nur,
Terima kasih kak

Eliss Mie said...

sedap nama :0 boleh geng nur nayla hazeeqa la :) nayla 3.2 kg jugak tapi 2 bulan hari tu..hehhe. ni 3 bulan rasanya baru 4 kg kot, sabtu ni gi timbang.

Rinna said...

Sedapnyaa namanyaa.. so cute..

Daddy Ziyyad said...

Nama best, ringkas. hai Amira Sofea :)

Kesuma Angsana said...

sedap nama tu & tahniahlah

mama ila said...

tahniah..comelnya baby...nama pun sedappp didengar..

salam kenal..ila follow sini yer =)

munna said...

comelnya... sesuai dgn namanya