Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, April 11, 2013

GILA PUZZLE

Dulu Adib tak reti main puzzle tapi dia nak ada jugak sebab Yaya ada
Setiap kali nak main puzzle, dia kirai semua pastu suruh aku @ hasben yang cantumkan
Tapi la ni, puzzle la feveret dia
Tiap2 hari balik sekolah mesti dia buat
Tekun lak tu & tak kira di mana2 sahaja
Sebenarnya dia boring sebab takde kawan
Kakak & Syahir kan pergi sekolah petang.. tu yang dia boring tu
Last2 bawak keluar puzzle, main sorang2...
Nak main dengan baby, baby asyik tido je... sian abang!

2 comments:

Nory Zoulkefle said...

anak buah nory pon suka main puzzle ni...tapi last2 nory yang main...hehee

Gadis said...

bagus sebenarnyer kalau main puzzle..
lagi kalau untuk kids..
untuk otak..cara dier berfikir dan menyelesaikan masalah..

dan gadis pernah tau satu fakta,seseorang yang pandai main puzzle adalah seorang yang jenis suke berfikir dan menyelesaikan sesuatu masalh..

yang pasti Gadis mmg penggemar main puzzle..
lagi kalau yang ribu2..mmg best..