Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, April 17, 2013

FIRST ONLINE SHOPPING

Bukan pertama kali beronline shopping tau
tapi first shopping ketika dalam pantang
Nak pi menggedik ke shoppingt mall belum boleh lagi
So kita menggedik kat alam maya je la
[sebelum tu jeling akaun bank dulu ada duit ke idak..]

Sejak dah ada baby ni, maknya suka membeli perkakas baby je la
Barang2 mamanya, nanti2 pun boleh beli
Buat pembelian under bajet je.... so beli la menatang ni sementara masih murah
Mentang2 tengah buat koleksi EBM dalam peti ais
Benda2 ni la yang diperlukan sesangat...
Storage Bags tu cuma RM9.50 sekotak
[murah sikit la dr brand Fiffy yang selalu aku beli tu]
Storage bottle tu pulak RM33/box

Storage bottle ni ada 10 botol
Senang nak bekalkan kat babysitter nanti & untuk pam kat opis nanti..[cadangnya la]

** Harap2 aku ni idak le hot-hot-ciken-shit je nanti...

1 comment:

Nafira usof said...

suka jugak beli barang2 bb.. kiut2 jer kan~

dah banyak ke stok EBM?