Wednesday, February 27, 2013

SERANGAN KEDUA

Baru je baik 2 minggu sudah
Minggu ni dia serang balik... tension aku!

Memang le sekarang ni musim batuk dan selsema
Termasuk la aku ni kena sekali
Member sebelah pun kena sekali juga.... ate, berlawan le kami
Cumanya kali ni aku batuk tak le sehingga senak perut
Cuma gatal2 tekak tu yang terbatuk2
Sampai tak lena tidur dibuatnya..
Hidung pulak asyik tersumbat je....

Sroooot...sroot... koffff....koff... ACHUM!


Semoga aku sembuh sebelum bersalin...
Tak leh imejin aku berada dalam labour room dalam keadaan cenggini... Nauzubillah!

Sebab asyik batuk2 & bersin, bos cakap pi la ambik cuti
Takut jangkit kat dia le tu..hehehe

6 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

agaggaa..sakit n perit perut tauuu :)

Sidratul Muntaha said...

sangat tak bet bile kena selsema
mcm aku
sgt tak best sbb tonsil pun bengkaka and sore pun hilang
get well soon

Nafira usof said...

huhuhu.. sama lah kita..
kung kang kung kang jer batuk kat opis.. naik segan dah..

skrg nih amal minum teh o limau suam dangan air masak byk2.. asal batuk jer minum air masak.. lega sket rasa nih~

moga cepat sembuh yer~

Lynda Che Lah said...

semoga cepat sembuh kak..payah kan..tp dugaan kot sblm bersalin...

Qhaifa Nur said...

selsema yang tak tahan...
memang tak selesa....

Kesuma Angsana said...

siannyer moga cepat sembuh ye, minum air masak byk2 & epal jus pekat yg suam hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...