Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, February 21, 2013

JML IRONING BOARD COVER

Pengaruh iklan lagi da.... [aku kan ke cepat beno terpengaruh]
Semalam lepas balik dari Hospital Selayang, hasben aku ajak balik ikut Rawang
Dah sebut Rawang kan... so laju je aku ajak dia pi AEON Rawang
Jalan pun tak jem lagi.. just nice la

Kat AEON pun orang bukannya ramai
Kalau bawak anak2 tak risau la kalau deme lari2 dalam tu
Lapang giler & restoren pun banyak kerusi dari orang..
Tujuan aku nak sangat pegi AEON tu adalah sebab aku nak singgah DAISO
Nak cari barang2 yang comel2 dan yang murah2
[Satu barang kan baru 5 hengget je...]

Sebelum sampai Daiso, lalu dulu kat Watson's
Saja la singgah tengok apa2 yang best nak beli
Sekali teringatkan iklan JML ironing board cover tu
Terus cari kat mana la benda alah tu dalam Watson's
Jumpa juga & terus je beli memandangkan iron board cover kat rumah pun dah kepam dah

Hasil rembatan di Watson's....

Yang penting As Seen On TV 
[sesuai sangat untuk org yang kuat terpengaruh macam aku]

Ada 5 pattern yang ada.. pilih la yang mana berkenan...
Aku nakkan yang kaler merah tu tapi takde la pulak
Akhirnya pilih je la yang tengah2 tu...

Ini alas yang lama... beli kat Cosway
Bekas terbakar kena seterika pun ada ..hehehehe
Tak senonoh betul kan??
Bertukar wajah sudah......
Sarung ni agak besar la dari saiz iron board yang biasa tu
[tu yang nampak tak berapa kemas]
Nanti nak kena oter sikit tu
Tapi aku tak rasmi lagi alas seterika ni.. Hujung minggu ni aku try
[Aku kan gosok baju seminggu sekali jer...]

8 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

err..salahkan hormon?hehehee..

NoEn said...

untuk iron board yg besar br fit kot

Madam Lala said...

madam pun ada cover cosway tu, dah hangus2 dimakan iron..bahahahah

Nafira usof said...

berapa harga nih???
ingat nak tukar yg kat rumah jugak nih~

SYANI said...

Mrs Eady,
Hormon iron board???

SYANI said...

NoEn,
Ada ek iron board yang besar lagi?? Ingatkan ada standard size je..

SYANI said...

Madam Lala,
Wajib tukar la tu gayanya..

SYANI said...

Nafira,
Aku beli kat Watson's RM29.90. Tak tahu le kalau tempat lain murah sikit..