Tuesday, February 5, 2013

KFC GOLDEN WRAP PULAK DAH

Terpengaruh iklan punya pasal
teringin pulak nak makan KFC Golden Wrap tu
Minggu lepas, lepas cucuk duit gaji
zasssss... terus terjah KFC Batang Kali masa otw balik rumah

Aku beli yang COMBO A.. Harga RM11.80 (exclude tax)

Komen aku, ayamnya tu idak le besar sangat
Ada rasa pedas2 sikit ayam tu tapi aku tak berapa gemor
So-so je la rasanya... sedap jugak le
Tapi kalau nak ulang beli, takde la kot..
Better beli Kenny Rogers je walopun mahal sikit [pada aku la]

Korang dah try makan ke??? 

16 comments:

Nurul Ain Zulkarnaind said...

ala x try lagi~

Ya ALya said...

belum try lagi...nak gak try rasa....

Sidratul Muntaha said...

laki aku suke
dia antu kr
tpi dia kate lauk ni pun ok
mkn dgn nsi pns2

Nory Zoulkefle said...

tk penah try lagi...ramai kata tak berapa nak sedapp...tak taw lah plak sbb tak try lagi...hehe

SYANI said...

Nurul, Ya Alya & Nory,
Kena cuba tau.. baru tau sedap tak sedap.

SYANI said...

Sidratul Muntaha,
Tak reti makan dengan nasi.. kena ratah cenggitu je baru feel..hehehe

Nieyxzha Hassan said...

Aa..ayam kenny lagi sedap..beli ni pun sebab terpengaruh dengan iklan ;)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

hehe btul la kak, size dia tak la sebesar dlm gmbr tu. Dan rasa dia pun so-so je..

Nafira usof said...

belom try lagi.. masa tengok iklan ade gak teringin nak makan.. tapi bila baca n3 nih trus rasa cam tak jadik jer.. hahahahahaha

sura said...

Nampak cam sedap..tp bila ramai yg kata rasa so-so jer..dh kurang rasa nak bli..masa tgok iklan rasa membuak2 nk bli..apepun nnt nk try jgak..

SYANI said...

Nieyxzha,
KITA SERUPA...

SYANI said...

Riri-Fatieha,
Kan...boleh2 je la

SYANI said...

Nafira,
Ko rasa dulu baru leh compare.. Tekak kita kan tak sama..

SYANI said...

Sura,
Yup, cuba dulu baru tau..

Madam Lala said...

dah try tp suka tang ada cendawan tu jek.. jagung tu tak sesuai (komplen sesoka hati) huhu

mr icham said...

dah....haram tak sedap...takkan order dah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...