Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, November 24, 2015

WALAU JAUH TETAP SEHATI SEJIWA

Tajuk kemain lagi ek...
Sejak dah terjebak dengan AJ ni 
siap dah ada group Whatsapp untuk hantu2 AJ  ni
Tapi group ni hanya untuk kengkawan aku je la
Kengkawan aku yang minat2 AJ ni
So kat sini la kami bertukar2 pandangan, jual beli AJ, info tentang new release & macam2 lagi la
Tapi ni close group ye [jangan ada yang mintak join pulak]

Satu hari kami pakat nak pakai tudung yang sama
Walopun kami semua ni duduk jauh tapi kita set la satu hari pakai tudung yang sama together2 
So inilah hasilnya
[lepas pakai, selfie, hantar kat group pastu kitaorang buat collage]
Rasa best pulak bila pakai sesama ni  kan
Kalau duduk dekat2 mesti lagi best.
Rasa macam seragam gittew!

-kami pakai Black Label Green Paris-


Untuk first round ni hanya kami berempat je yang join
Jadi la kan

Maybe next time akan ada lebih banyak penyertaan..
Hehehehehe


Korang pernah buat tak camni?





3 comments:

Lynn Hamzah said...

kita ada tudung AJ 2 helai jer...

eima said...

tak de ...

tapi syani paling comey ... hehehe

Nafira usof said...

Waaahhhhh.. siap ade group lagi.
nanti bleh jumpa 4 orang n set pakai tudung sama.
mesti gempak kan~