Monday, November 23, 2015

HADIAH UNTUK PENGKOMEN TERBANYAK

Assalamualaikum...

Memandangkan blog picisan aku ni pun dah lama
Kebetulan bulan ni pulak bulan birthday tuan blog
Maka aku dengan murah hati
nak kasi hadiah pada top commentator di blog ni
Ewah...

Tak caya??? Sila lah percaya
Wa tarak tipu ha....

Kat blog pun aku dah buat list top commentator
See???? Siapa yang tersenarai tu????


Hadiahnya idak le grand pun
Tapi ikhlas dari aku sebagai tanda terima kasih untuk korang yang setia meninggalkan jejak di blog aku ni..

Tarikh tutup 30hb November ni
So, sempat la lagi sesapa yang nak meninggalkan komen 
& nak jadi pengkomen terbanyak bulan ni di blog aku tu...


** Kalau ada rezeki akan diteruskan setiap bulan.. Insya-allah.. Nak ke???



3 comments:

Nafira usof said...

eh.. atas skali.. mcm x caya plak. kekekekeke.

eima said...

Ehh....ade terselit nama aku la....hehe...

Mohd Ghazali Abdullah said...

saya dah letak link blog anda dlm link exchange blog saya. Nanti letak link saya jg yer...terima kasih.

http://kembaraminda7.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...